HEZHOU Unisun STONE CO., LTD

Hezhou Unisun Stone Co., LTD është e specializuar në prodhim dhe eksport aglomeruar gur / engineered gur / Terrazzo dhe Custom Stone Produkte për projekte banimi dhe komerciale, Ne kemi më shumë se 8+ vjet përvojë në eksportimin e materialeve guri dhe fabrikat tona të vendosura në qytetin Hezhou, Guangxi Province - Kryeqyteti i lëndëve të para për të aglomeruar gur. Ajo që ne furnizimin është duke filluar me projektin banesore dhe komerciale nga aglomeruar gur / Terrazzo mbi countertops, top kotësi, dush tabaka, dhe pllaka etj. Ne e shpëtuam para-fabrikuara dhe produkte madhësi Përshtateni për blerësit me shumicë të.

Enquiry TANI
    top