• Shtëpi
  • Countertop artificial prej mermeri
Countertop artificial prej mermeri
  • Countertop kabineti artificial prej mermeri
    Countertop kabineti artificial prej mermeri Countertop dollap artificial prej mermeri është bërë nga guri prej mermeri artificial. Guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet
  • Countertops artificiale prej guri të inxhinieruar
    Countertops prej guri të inxhinieruar prej mermeri artificial guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në një solucion…
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI