Pllakë mermeri artificial
 • Marble arabescato Artificial Stone Basin
  Pellgu prej guri prej mermeri artificial Arabescato Pellgu prej guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Kokërr White Artificial Marble Slab
  Pllaka mermeri artificiale Grain White Pllaka mermeri artificiale Grain White është një material i përbërë që përmban pluhur mermeri dhe rrëshirë. Guri prej Mermeri Artificial është rezistent ndaj këtyre rreziqeve dhe ofrohet në një përzgjedhje më të madhe ngjyrash dhe modelesh shpesh me një kosto më të ulët se guri natyror. Guri më i përpunuar është prodhuar
 • Itali Rose Artificial Marble Slab
  Itali Rose Pllaka Mermeri Artificiale Italia Stone Stone Mermeri Artificiale, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Itali Gray Artificial Marble Slab
  Itali Grey Artificial Pllaka Mermeri Prezantimet e Produkteve Emri i Produktit Italy Grey Artificial Artificial Pllaka Mermeri Material i bërë nga Guri, Lëshuar sipërfaqen prej guri të përpunuar, Zbukuruar, I flakëruar, dhe etj Trashësia 16mm, 18mm, 20mm, 30mm, 50mm, dhe etj Madhësia 2400mmX1600mm, 2700mmX1800mm, 3200mmX1600mm Shembulli i aplikimit në dispozicion, countertop, tjegull, Vanity Top, Muri i sfondit, dhe etj
 • Dora Gray Cloud Artificial Marble Slab
  Pllaka mermeri artificiale Dora Gray Cloud Mermeri artificial Dora Gray Cloud është bërë prej mermeri natyror ose zhavorr graniti si mbushës, me çimento, gips dhe i pangopur. Një rrëshirë poliesteri si lidhës, duke përzier formimin, bluarja dhe lustrimi i bërë. Pra, mermeri artificial ka shumë karakteristika të mermerit natyror, të tilla si
 • Pllakë guri prej mermeri artificial
  Pllakë guri prej mermeri artificial, pllakë guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në një solucion…
 • Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar
  Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar gjithashtu e quajtur pllaka e bardhë China Carrara dhe pllaka mermeri China Arabescato. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht për dysheme me pllaka, Historiku i TV
 • Pllakë guri e inxhinieruar nga mermeri artificial
  Pllaka guri e inxhinierizuar nga mermeri artificial pllaka prej guri e inxhinieruar nga mermeri artificial është një material i përbërë që përmban pluhur mermeri dhe rrëshirë. Përdoret kryesisht për dysheme, veshja e murit dhe majat e kotësisë por mund të ketë aplikime të tjera për sa kohë që është e mbyllur. Ndryshe nga mermeri dhe graniti, materiali është bërë në fabrikë
 • Pure White Engineered Stone pllakë
  Pllakë guri e inxhinieruar e bardhë e pastër Pllaka guri e inxhinieruar e bardhë është e bërë prej mermeri natyror ose zhavorri granit si mbushës, me çimento, gips dhe i pangopur. Një rrëshirë poliesteri si lidhës, duke përzier formimin, bluarja dhe lustrimi i bërë. Pra, Pllaka e Gurit e Inxhinieruar e Bardhë e Pastër ka shumë karakteristika mermeri natyrore,...
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI