Pllakë kuarci artificial
  • Pllakë kuarci artificial
    Pllaka kuarci artificiale Pllaka kuarci artificial është një 94% kombinim i kuarcit natyror dhe lëndëve të tjera të para që janë jashtëzakonisht të forta dhe elastike. Këto karakteristika kombinohen për të krijuar një sipërfaqe ideale për tavolinat e kuzhinës, banjat, dysheme dhe mur anësor. Pllaka kuarci artificial është një material sipërfaqësor me veti të jashtëzakonshme të krijuara
  • Pllakë guri kuarci artificial
    Pllaka prej guri kuarci artificial Artificial pllaka prej guri kuarci është kombinimi përfundimtar i natyrës dhe teknologjisë. Jo poroz, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe shumë rezistente ndaj njollave, Guri kuarci artificial ruan bukurinë e tij pa ngjitës ose dyllë dhe pothuajse pa mirëmbajtje. Ideale për çdo hapësirë ​​të brendshme, Sipërfaqet artificiale prej guri kuarci kanë katër herë më shumë se
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI