Basin dhe Vanity Top
 • Marble arabescato Artificial Stone Basin
  Pellgu prej guri prej mermeri artificial Arabescato Pellgu prej guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Topi i Vanitetit prej Guri Mermeri Artificial
  Muri i Artë Artificial Stone Vanity Top Artificial Marble Stone Vanity Top, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Artificial Marble Bathroom Cabinet
  Artificial Marble Bathroom Cabinet Artificial Marble Bathroom Cabinet is gaining in popularity, many hotel, shopping mall and department around the world use artificial marble cabinet for decorating. Unlike many natural stones that can be stained by oils and grease from cooking, engineered stone is resistant to these risks and offered…
 • Kabineti i banjës prej guri mermeri artificial
  Artificial Marble Stone Bathroom Cabinet Artificial Marble Stone Bathroom Cabinet, is made by Artificial Marble Engineered Stone. Artificial marble is made of natural marble or granite gravel as a filler, me çimento, gips dhe i pangopur. Një rrëshirë poliesteri si lidhës, duke përzier formimin, bluarja dhe lustrimi i bërë. So artificial…
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI