countertop
 • Kuarc Countertop Kuzhina
  Kuzhina kuarci Countertop Arabescato Pellgu prej guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet lirohen dhe blloqet vendosen në një tretësirë ​​prej
 • Kuarc Countertop Kuzhina
  Countertop Kuzhina Kuarc Countertop Stone Kuarc disponimi është për të shijuar, klasikja fillon me klasiken, jo klasike, Countertop prej guri kuarci është shiriti i mirë i bërë me zemër, personalizimi është për nevojat tuaja të personalitetit, ju mund të personalizoni madhësi të ndryshme. Guri kuarc nuk ka ndryshim në ngjyrën, pa rrezatim, e larte
 • Countertop kabineti artificial prej mermeri
  Countertop kabineti artificial prej mermeri Countertop dollap artificial prej mermeri është bërë nga guri prej mermeri artificial. Guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet
 • Countertops artificiale prej guri të inxhinieruar
  Countertops prej guri të inxhinieruar prej mermeri artificial guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në një solucion…
 • Countertops prej guri mermeri natyral
  Countertops prej guri prej mermeri natyral Mermeri është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonati të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërja kryesore e mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një gjerë ...
 • Countertop tavoline mermeri
  Countertop tavoline mermeri Countertop tryezë mermeri është nxjerrë nga malet nëpër botë. I admiruar për bukurinë dhe elegancën e saj, Countertop Tabela Mermeri është i përshtatshëm për shumicën e shtëpive urbane dhe ka ruajtur popullaritetin e saj me kalimin e viteve. Kjo dispozitë e natyrës nënë është unike në stilin për secilën pjesë
 • Countertop prej guri mermeri natyral
  Mermeri Countertop Stone i Mermerit Natyror është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonatike të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërësi kryesor i mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një larmi të gjerë
 • Countertops kuzhine kuarci
  Countertops kuzhine kuarci Kuarci për tryezat e kuzhinës është bërë nga njeriu, punuar nga një përzierje gurësh të thërrmuar, copa materialesh të ricikluara si qeramika, qelq dhe silicë si dhe polimere që i lidhin ato së bashku për të dhënë pamjen e gurit natyror. Megjithatë, kjo përbërje e inxhinieruar është shumë më e vështirë, dhe eshte…
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI