Pllakë graniti
  • Pllakë guri me granit të kuq me gjethe panje
    China China Maple Leaf Red Granite Stone Pllaka Maple Leaf Red është një lloj graniti i kuq i guruar në Kinë. Ky gur është veçanërisht i mirë për Countertops, monumenteve, mozaik, e jashtme - zbatimet e brendshme të murit dhe dyshemesë, burime, mbyllja e pishinës dhe murit, shkallët, pragjet e dritareve dhe projekte të tjera të dizajnit. Ajo gjithashtu thirri
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI