Countertop mermeri
  • Countertops prej guri mermeri natyral
    Countertops prej guri prej mermeri natyral Mermeri është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonati të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërja kryesore e mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një gjerë ...
  • Countertop tavoline mermeri
    Countertop tavoline mermeri Countertop tryezë mermeri është nxjerrë nga malet nëpër botë. I admiruar për bukurinë dhe elegancën e saj, Countertop Tabela Mermeri është i përshtatshëm për shumicën e shtëpive urbane dhe ka ruajtur popullaritetin e saj me kalimin e viteve. Kjo dispozitë e natyrës nënë është unike në stilin për secilën pjesë
  • Countertop prej guri mermeri natyral
    Mermeri Countertop Stone i Mermerit Natyror është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonatike të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërësi kryesor i mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një larmi të gjerë
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI