• Shtëpi
 • Prodhuesit e produkteve të mermerit
Prodhuesit e produkteve të mermerit
 • Marble arabescato Artificial Stone Basin
  Pellgu prej guri prej mermeri artificial Arabescato Pellgu prej guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Kokërr White Artificial Marble Slab
  Pllaka mermeri artificiale Grain White Pllaka mermeri artificiale Grain White është një material i përbërë që përmban pluhur mermeri dhe rrëshirë. Guri prej Mermeri Artificial është rezistent ndaj këtyre rreziqeve dhe ofrohet në një përzgjedhje më të madhe ngjyrash dhe modelesh shpesh me një kosto më të ulët se guri natyror. Guri më i përpunuar është prodhuar
 • Itali Rose Artificial Marble Slab
  Itali Rose Pllaka Mermeri Artificiale Italia Stone Stone Mermeri Artificiale, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Pllakë mermeri me shumicë në fabrikë
  Factory Wholesale Marble Tile Polished Crystal white marble flooring and wall also called China Carrara white and China Arabescato marble flooring and wall. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Many sizes and thickness available and can be widely used as building facades (such…
 • Itali Gray Artificial Marble Slab
  Itali Grey Artificial Pllaka Mermeri Prezantimet e Produkteve Emri i Produktit Italy Grey Artificial Artificial Pllaka Mermeri Material i bërë nga Guri, Lëshuar sipërfaqen prej guri të përpunuar, Zbukuruar, I flakëruar, dhe etj Trashësia 16mm, 18mm, 20mm, 30mm, 50mm, dhe etj Madhësia 2400mmX1600mm, 2700mmX1800mm, 3200mmX1600mm Shembulli i aplikimit në dispozicion, countertop, tjegull, Vanity Top, Muri i sfondit, dhe etj
 • Dora Gray Cloud Artificial Marble Slab
  Pllaka mermeri artificiale Dora Gray Cloud Mermeri artificial Dora Gray Cloud është bërë prej mermeri natyror ose zhavorr graniti si mbushës, me çimento, gips dhe i pangopur. Një rrëshirë poliesteri si lidhës, duke përzier formimin, bluarja dhe lustrimi i bërë. Pra, mermeri artificial ka shumë karakteristika të mermerit natyror, të tilla si
 • Pllaka mermeri natyrore
  Natural Marble Tiles Nature Marble Carrara White Marble: Durable – One of the most durable natural stone out there. Marble has been used for numerous centuries in countless buildings, many of which is still standing until today. Timeless, Unique and Beautiful – Has classic, timeless beauty. Natural marble has been used…
 • Countertop kabineti artificial prej mermeri
  Countertop kabineti artificial prej mermeri Countertop dollap artificial prej mermeri është bërë nga guri prej mermeri artificial. Guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet
 • Artificial Marble Stone Vanity Top
  Artificial Marble Stone Vanity Top Artificial Marble Stone Vanity Top, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Countertops artificiale prej guri të inxhinieruar
  Countertops prej guri të inxhinieruar prej mermeri artificial guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në një solucion…
 • Artificial Marble Bathroom Cabinet
  Artificial Marble Bathroom Cabinet Artificial Marble Bathroom Cabinet is gaining in popularity, many hotel, shopping mall and department around the world use artificial marble cabinet for decorating. Unlike many natural stones that can be stained by oils and grease from cooking, engineered stone is resistant to these risks and offered…
 • Countertops prej guri mermeri natyral
  Countertops prej guri prej mermeri natyral Mermeri është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonati të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërja kryesore e mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një gjerë ...
12 faqe 1 e 2
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI