Pllakë mermeri
  • Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar
    Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar Pllakë mermeri e bardhë e lëmuar gjithashtu e quajtur pllaka e bardhë China Carrara dhe pllaka mermeri China Arabescato. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht për dysheme me pllaka, Historiku i TV
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI