• Shtëpi
  • Prodhuesit e Pllakave të Mermerit
Prodhuesit e Pllakave të Mermerit
  • Pllakë mermeri me shumicë në fabrikë
    Fabrika me shumicë e pllakave të mermerit të lëmuara Kristali i bardhë dhe mur i bardhë dhe i quajtur edhe China Carrara white dhe Kina Arabescato mermer dysheme dhe mur. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht si fasada ndërtimi (e tillë…
  • Pllaka mermeri natyrore
    Pllaka Mermeri Natyrore Mermer i Natyrës Carrara Mermer i Bardhë: I qëndrueshëm - Një nga gurët natyrorë më të qëndrueshëm atje. Mermeri është përdorur për shekuj të shumtë në ndërtesa të panumërta, shumë prej të cilave ende qëndrojnë deri më sot. Pa kohë, Unike dhe e bukur - Ka klasike, bukuri pa kohe. Mermeri natyror është përdorur…
  • Natural Marble Stone Tile
    Natural Marble Stone Tile Polished Crystal white marble tile also called China Carrara white and Guangxi White marble tile. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht si fasada ndërtimi, interior…
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI