Pllakë kuarci
 • Natyrore kuarc Stone pllakë
  Pllaka prej guri kuarci natyror Pllaka prej guri kuarci natyror është kombinimi përfundimtar i natyrës dhe teknologjisë. Jo poroz, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe shumë rezistente ndaj njollave, Quartz Stone ruan bukurinë e tij pa ngjitës ose dyllë dhe pothuajse pa mirëmbajtje. Ideale për çdo hapësirë ​​të brendshme. Sipërfaqet prej guri kuarci kanë katër herë forcën e përkuljes
 • Countertops natyrore prej guri kuarci
  Countertops guri natyror kuarci Guri kuarc natyror është një material i përbërë që përmban kryesisht silicë, plus një rrëshirë dhe një pigment në kushte vakumi, të cilat sintetizohen nga temperatura e lartë dhe presioni i lartë. Guri natyror i kuarcit përdoret në jetë për të bërë countertops të ndryshme në kuzhinë dhe në banjë. E shkëlqyera
 • Guri kuarci
  Guri kuarc Guri kuarc shtohet sesa 90% Remix i zakonshëm prej guri kuarci ose guri është çip në një rrëshirë dhe pigmente specialiteti me performancë ultra të lartë dhe kapacitet të produktit të mahnitur aural. Guri i kuarcit është kuarc, kuarci nuk ka rrezatim, fortësinë ajrore, dhe kjo krijon një countertops prej gurësh kuarci lule lule, argjila është
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI
  top