Pllakë Terrazzo
  • Material dekorativ Pllakë guri Terrazzo
    Materiali dekorativ Pllaka guri Terrazzo Materiali dekorativ Pllaka guri Terrazzo është një produkt i bërë nga përzierja e agregateve të tilla si guri i grimcuar, xhami, gur kuarci, etj, në një lidhës çimentoje për të bërë një produkt koheziv, e cila më pas bluhet dhe lustrohet. Terrazoja e bërë me lidhës çimentoje quhet gur inorganik, tarracë
  • Pllakë guri Terrazzo
    Pllaka e Gurit Terrazzo Terrazzo është një produkt i bërë nga përzierja e agregateve të tilla si guri i grimcuar, xhami, gur kuarci, etj. në një lidhës çimentoje për të bërë një produkt koheziv, e cila më pas bluhet dhe lustrohet. Terrazoja e bërë me lidhës çimentoje quhet gur inorganik, terrazzo i bërë nga lidhës epoksi është gjithashtu
1 faqe 1 e 1
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI
top