• Shtëpi
 • Prodhuesit e pllakave të mermerit në Kinë

Prodhuesit e pllakave të mermerit në Kinë

 • Kokërr White Artificial Marble Slab

  Pllaka mermeri artificiale Grain White Pllaka mermeri artificiale Grain White është një material i përbërë që përmban pluhur mermeri dhe rrëshirë. Guri prej Mermeri Artificial është rezistent ndaj këtyre rreziqeve dhe ofrohet në një përzgjedhje më të madhe ngjyrash dhe modelesh shpesh me një kosto më të ulët se guri natyror. Guri më i përpunuar është prodhuar
 • Itali Rose Artificial Marble Slab

  Itali Rose Pllaka Mermeri Artificiale Italia Stone Stone Mermeri Artificiale, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Itali Gray Artificial Marble Slab

  Itali Grey Artificial Pllaka Mermeri Prezantimet e Produkteve Emri i Produktit Italy Grey Artificial Artificial Pllaka Mermeri Material i bërë nga Guri, Lëshuar sipërfaqen prej guri të përpunuar, Zbukuruar, I flakëruar, dhe etj Trashësia 16mm, 18mm, 20mm, 30mm, 50mm, dhe etj Madhësia 2400mmX1600mm, 2700mmX1800mm, 3200mmX1600mm Shembulli i aplikimit në dispozicion, countertop, tjegull, Vanity Top, Muri i sfondit, dhe etj
 • Dora Gray Cloud Artificial Marble Slab

  Pllaka mermeri artificiale Dora Gray Cloud Mermeri artificial Dora Gray Cloud është bërë prej mermeri natyror ose zhavorr graniti si mbushës, me çimento, gips dhe i pangopur. Një rrëshirë poliesteri si lidhës, duke përzier formimin, bluarja dhe lustrimi i bërë. Pra, mermeri artificial ka shumë karakteristika të mermerit natyror, të tilla si
123Tjetër> faqe 1 e 3

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI