• Shtëpi
 • Prodhuesit e Mermerit të Kulturuar

Prodhuesit e Mermerit të Kulturuar

 • Marble arabescato Artificial Stone Basin

  Pellgu prej guri prej mermeri artificial Arabescato Pellgu prej guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Kokërr White Artificial Marble Slab

  Pllaka mermeri artificiale Grain White Pllaka mermeri artificiale Grain White është një material i përbërë që përmban pluhur mermeri dhe rrëshirë. Guri prej Mermeri Artificial është rezistent ndaj këtyre rreziqeve dhe ofrohet në një përzgjedhje më të madhe ngjyrash dhe modelesh shpesh me një kosto më të ulët se guri natyror. Guri më i përpunuar është prodhuar
 • Itali Rose Artificial Marble Slab

  Itali Rose Pllaka Mermeri Artificiale Italia Stone Stone Mermeri Artificiale, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Pllakë mermeri me shumicë në fabrikë

  Fabrika me shumicë e pllakave të mermerit të lëmuara Kristali i bardhë dhe mur i bardhë dhe i quajtur edhe China Carrara white dhe Kina Arabescato mermer dysheme dhe mur. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht si fasada ndërtimi (e tillë…
123Tjetër>...4 faqe 1 e 4

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI