• Shtëpi
 • Furnizuesit e tavaneve prej mermeri

Furnizuesit e tavaneve prej mermeri

 • Countertop kabineti artificial prej mermeri

  Countertop kabineti artificial prej mermeri Countertop dollap artificial prej mermeri është bërë nga guri prej mermeri artificial. Guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet
 • Topi i Vanitetit prej Guri Mermeri Artificial

  Muri i Artë Artificial Stone Vanity Top Artificial Marble Stone Vanity Top, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në
 • Countertops artificiale prej guri të inxhinieruar

  Countertops prej guri të inxhinieruar prej mermeri artificial guri prej mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, format kalbësohen dhe blloqet vendosen në një solucion…
 • Countertops prej guri mermeri natyral

  Countertops prej guri prej mermeri natyral Mermeri është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonati të kristalizuara, më së shpeshti kalciti dhe dolomiti. Për shkak se përbërja kryesore e mermerit është karbonati i kalciumit (CaCO3), është shumë më e butë se graniti. Mermeri renditet rreth 4 në shkallën e fortësisë së mineraleve Mohs. Ajo vjen në një gjerë ...
12 faqe 1 e 2

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI