Marble Tile Manufacturer

  • Pllakë mermeri me shumicë në fabrikë

    Fabrika me shumicë e pllakave të mermerit të lëmuara Kristali i bardhë dhe mur i bardhë dhe i quajtur edhe China Carrara white dhe Kina Arabescato mermer dysheme dhe mur. Ka sipërfaqe të ndryshueshme, nga vija e verdhë e tendinave në vijën gri, me strukturë si re ose lumë. Shumë madhësi dhe trashësi të disponueshme dhe mund të përdoren gjerësisht si fasada ndërtimi (e tillë…
1 faqe 1 e 1

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI