• Shtëpi
 • Furnizuesit e tavolinave të kuzhinës kuarc

Furnizuesit e tavolinave të kuzhinës kuarc

 • Kuarc Countertop Kuzhina

  Kuzhina kuarci Countertop Arabescato Pellgu prej guri mermeri artificial, i cili përfshin granit dhe çimento të grimcuar imët, të përziera me kujdes nga makineritë në proporcione prej tre në një dhe të hedhura në kallëpe të formës së kërkuar. Kur blloqet vendosen fort, kallëpet lirohen dhe blloqet vendosen në një tretësirë ​​prej
 • Kuarc Countertop Kuzhina

  Countertop Kuzhina Kuarc Countertop Stone Kuarc disponimi është për të shijuar, klasikja fillon me klasiken, jo klasike, Countertop prej guri kuarci është shiriti i mirë i bërë me zemër, personalizimi është për nevojat tuaja të personalitetit, ju mund të personalizoni madhësi të ndryshme. Guri kuarc nuk ka ndryshim në ngjyrën, pa rrezatim, e larte
 • Natyrore kuarc Stone pllakë

  Pllaka prej guri kuarci natyror Pllaka prej guri kuarci natyror është kombinimi përfundimtar i natyrës dhe teknologjisë. Jo poroz, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe shumë rezistente ndaj njollave, Quartz Stone ruan bukurinë e tij pa ngjitës ose dyllë dhe pothuajse pa mirëmbajtje. Ideale për çdo hapësirë ​​të brendshme. Sipërfaqet prej guri kuarci kanë katër herë forcën e përkuljes
 • Countertops natyrore prej guri kuarci

  Countertops guri natyror kuarci Guri kuarc natyror është një material i përbërë që përmban kryesisht silicë, plus një rrëshirë dhe një pigment në kushte vakumi, të cilat sintetizohen nga temperatura e lartë dhe presioni i lartë. Guri natyror i kuarcit përdoret në jetë për të bërë countertops të ndryshme në kuzhinë dhe në banjë. E shkëlqyera
12 faqe 1 e 2

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI