• Imah
  • Cultured Marble Manufacturers

Cultured Marble Manufacturers

  • Arabescato jieunan marmer Batu Basin

    Arabescato jieunan marmer Batu Basin Arabescato jieunan Marmer Batu Basin, nu ngandung granit jeung semén finely-ditumbuk, taliti dicampurkeun ku mesin dina babandingan tilu nepi ka hiji jeung tuang di molds tina bentuk diperlukeun. Nalika blok disetél keras cetakan dilonggarkeun sareng blok disimpen dina…
  • Sikian Bodas jieunan marmer slab

    Slab Marmer Tiruan Bodas Bodas Slab Marmer Tiruan Bodas mangrupikeun bahan komposit anu diwangun ku bubuk marmer sareng résin.. Batu Marmer jieunan tahan kana résiko ieu sareng ditawarkeun dina pilihan warna sareng pola anu langkung ageung sering kalayan harga anu langkung handap tibatan batu alam.. Batu anu paling direkayasa didamel…
  • Italia Rose jieunan marmer Slab

    Italia Rose jieunan marmer slab Italia Rose jieunan marmer Batu, nu ngandung granit jeung semén finely-ditumbuk, taliti dicampurkeun ku mesin dina babandingan tilu nepi ka hiji jeung tuang di molds tina bentuk diperlukeun. Nalika blok disetél keras cetakan dilonggarkeun sareng blok disimpen dina…
  • Factory Wholesale Marble Tile

    Factory Wholesale Marble Tile Polished Crystal white marble flooring and wall also called China Carrara white and China Arabescato marble flooring and wall. Cai mibanda permukaan robah-robah, ti garis urat konéng nepi ka garis kulawu, kalawan tékstur kawas awan atawa walungan. Many sizes and thickness available and can be widely used as building facades (such…
123Next >...4 Kaca 1 tina 4

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
INQUIY AYEUNA