• Imah
  • Marble Countertops Suppliers

Marble Countertops Suppliers

  • Artificial Marble Cabinet Countertop

    Artificial Marble Cabinet Countertop Artificial Marble Cabinet Countertop is made by artificial marble stone. Artificial Marble Stone, nu ngandung granit jeung semén finely-ditumbuk, taliti dicampurkeun ku mesin dina babandingan tilu nepi ka hiji jeung tuang di molds tina bentuk diperlukeun. When the blocks are set hard the molds…
  • Artificial Marble Stone Vanity Top

    Artificial Marble Stone Vanity Top Artificial Marble Stone Vanity Top, nu ngandung granit jeung semén finely-ditumbuk, taliti dicampurkeun ku mesin dina babandingan tilu nepi ka hiji jeung tuang di molds tina bentuk diperlukeun. Nalika blok disetél keras cetakan dilonggarkeun sareng blok disimpen dina…
  • Artificial Marble Engineered Stone Countertops

    Artificial Marble Engineered Stone Countertops Artificial Marble Stone, nu ngandung granit jeung semén finely-ditumbuk, taliti dicampurkeun ku mesin dina babandingan tilu nepi ka hiji jeung tuang di molds tina bentuk diperlukeun. Nalika blok disetél teuas, kapang dilonggarkeun sareng blok disimpen dina larutan…
  • Natural Marble Stone Countertops

    Natural Marble Stone Countertops Marble is a metamorphic rock composed of recrystallized carbonate minerals, most commonly calcite and dolomite. Because the main composition of marble is calcium carbonate (CaCO3), it is much softer than granite. Marble ranks about 4 on the Mohs mineral hardness scale. It comes in a wide…
12 Kaca 1 tina 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
INQUIY AYEUNA